Over ons

Teaplanet - Els

Het verhaal achter Teaplanet

Ik ben Els Corrijn en op een bepaald ogenblik kwam ik tot het besef dat mijn leven een drukte van jewelste was : mijn job in de banksector combineren met mijn gezin en tegelijkertijd mijn man ondersteunen in zijn job als zelfstandige.
Na een loopbaan van 14 jaar nam ik de moeilijke beslissing om voltijds thuis te blijven. Eindelijk, meer tijd voor mijn gezin en me toe te kunnen leggen op dingen die er echt toe doen : gezonder en rustiger leven ! Zelfs tijd voor een nieuwe hobby.
Maar na een tijdje begon het terug een beetje te kriebelen om iets anders te doen. De droom om een eigen zaak uit te bouwen werd na veel opzoekwerk en zelfstudie een werkelijkheid.
Zo ontstond mijn eigen webshop over thee en toebehoren : Teaplanet.Opleiding tot Theesommelier – Tea & Food

Sinds januari 2018 heb ik het officieel diploma van Theesommelier behaald aan de Vlaamse Theeacademie te Brugge met als lesgever Robin Boels (foto). Tijdens elke sessie kwamen we telkens tot de ontdekking hoe boeiend, uitgebreid en leerrijk de theewereld wel is.

Tea & Food

Om meer inzicht te verkrijgen over koken met en het combineren van thee met voeding volgde ik een vervolmakingscursus Theesommelier – advanced, eveneens aan de Vlaamse Theeacademie te Brugge. Het officieel diploma behaalde ik in april 2019. Met onze kennis en ervaring staan wij klaar om u te adviseren over de perfecte thee voor uw smaak en behoeften. We delen onze passie voor thee en helpen u graag.

Opleiding theesommelierPure smaken

Bij ons vind je alleen pure en zo natuurlijk mogelijke smaken in onze theetjes. Geen toegevoegde suikers of kunstmatige toevoegingen dus. Waar mogelijk trachten wij theetjes aan te bieden die op biologische wijze geteeld of samengesteld zijn uit ingrediënten van biologische teelt. Deze theetjes kan je terugvinden als je het zoekwoord of zoekterm ‘organic’ gebruikt.

Uitgebreid gamma

Van klassieke zwarte thee tot exotische fruitmelanges, ons assortiment biedt voor ieder wat wils. Ontdek nieuwe smaken en verken de wereld van thee op een unieke manier.

Betaalbare kwaliteit

We geloven dat iedereen toegang moet hebben tot heerlijke, pure thee. Daarom bieden we onze theesoorten aan tegen eerlijke prijzen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.Afhaalpunt

Afhaalpunt

Je kan ons assortiment online bekijken en is volledig beschikbaar op ons afhaalpunt. Kom langs om de theeën te zien, ruiken en te proeven. Wij staan steeds klaar om u te helpen bij het kiezen van jouw perfecte thee of toebehoren om de lekkerste thee klaar te maken. Op iedere woensdag van 15u – 18u kan je vrijblijvend langskomen en staat er telkens een proevertje klaar. Past woensdagnamiddag niet, graag een seintje vooraf om tijdens weekdagen je te kunnen helpen.Workshops

Een paar keren per jaar organiseren wij workshops op ons afhaalpunt. Je leert op een aangename en gezellige manier meer over de fascinerende wereld van thee en proeft van de lekkerste theetjes. Een unieke thee ervaring. Van origine theeën tot ijsthee op basis van vruchteninfusies, ze komen allemaal aan bod

Teaplanet - Els