Fruitige infusie met een heerlijk zoete aardbeismaak. Samen met hibiscus krijg je een mooi rode infusie. Een gezonde dorstlesser zowel warm of als ijsthee.
Ingrediënten: aardbei, appel, rozenbottel, hibiscus, aroma van aardbei.
Deze vruchtenmengeling is een perfecte combinatie van het fruitige en zoete van appel met vanillestukjes.
Ingrediënten:
appelstukjes(60%), hibiscus, rozenbottelschillen, druiven, kaneel, vruchtenaroma, vanillestukjes .
Heerlijk fruitig met braam-, aronia- en vlierbessen. Samen met hibiscus krijg je een mooi rode infusie. Een gezonde dorstlesser als ijsthee, eventueel met een scheutje vlierbloesemsiroop.
Ingrediënten: vlierbessen, hibiscus, bramen, druiven, aroniabessen, johannesbrood, korenbloem en zwarte bessenbladeren.
Fruitmelange met hibiscus op smaak gebracht met cassis. Citroenverbena zorgt voor een frisse toets.
Lekker warm of als ijsthee.
Ingrediënten:
druiven, hibiscus (24%), aroniabessen, rozenbottel, cassis (2%), rozenblaadjes, citroenverbena, natuurlijk fruitaroma, organic.
Voor echte fijnproevers. Een vruchtenthee met een volle aangename kersensmaak. Altijd verrassend als warme drank of als ijsthee.
Ingrediënten: kersen, druif, appel, hibiscus, rozenbottel
Rozenbottel is de vrucht van de rozenplant en is een echte vitamine C-bom. Samen met de donkerrode bloemkelken van de hibiscus krijg je een overheerlijke infusie.
Ingrediënten: rozenbottel(60%), hibiscus(40%), organic